Det er vigtigt at holde øje med de bedste aktier, men vi ved godt, at du ikke altid har tiden til det. Derfor får du her vores aktieanbefalinger for august. 

Mange aktier har været billige pga. Coronakrisen, og selvom det har stabiliseret sig en smule, er der fortsat mange gode aktier, du kan investere i.

Her samler vi gode aktier til dig, som du både kan bruge til din kort- og langsigtede aktiestrategi. Her vores liste over aktietips for august 2021, og en hemmelighed til hvordan du årligt kan spare tusindvis af kroner i gebyrer.

Gå direkte til afsnittet:

 1. Tesla – Selvom aktien har fået lidt tæv på det seneste, så er det en god aktie til fremtiden –  Køb I Dag
 2. Lundbeck – Efter en længere kriser tyder meget på, at det endelig er ved at vende for dem og kursen kan stige det dobbelte – Køb I Dag
 3. SAS – Deres aktie er steget massivt i maj måned. Det skyldes, at der for alvor kommer i gang i flyvninger igen – Køb I Dag

data-src=https://mininvestering.dk/wp-content/uploads/2020/04/img-logo-etoro-110x110-1.png

Køb aktier uden kurtage og gebyrer

Køb aktier uden kurtage og gebyrer

Blev en del af verdens største sociale handelsplatform

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Bedste handelsplatforme til at købe aktier på i august 2021

Her finder du en opdateret liste over de bedste handelsplatforme til køb af aktier. Alle handelsplatformene vurderes på udbud at aktier, brugervenlighed, pålidelighed og positivt feedback fra brugere (investorer på platformen).

Her kan du se vores liste over de bedste handelsplatforme til aktiehandel:

 1. eToro – Verdens største sociale handelsplatform uden kurtage på køb af aktier – Opret En Konto I Dag
 2. Plus500 – En god handelsplatform for den aktive investor, da du handler med CFD’er.
 3. Capital.com – God daytrading handelsplatform hvor du handler med CFD’er.
 4. SaxoInvestor – Dansk platform hvor du kan købe alle danske aktier.

Alle disse handelsplatforme har et stort udvalg af aktier, og de er ufattelige brugervenlige. Du kan handle med aktier disse steder, selvom det er første gang. Samtidig er de avanceret nok til, at du også kan bruge disse handelsplatforme, hvis du allerede har et solidt kendskab til akitehandel.

De aktieanbefalinger, du finder i dette indlæg, kan du købe på disse handelsplatforme, og det er nogle af de bedste handelsplatforme at handle på, når vi kigger på brugervenligheden og pris.  

Med eToro får du en handelsplatform, hvor du ikke betaler kurtage, og det kan spare dig mange penge hvert år.  Det er en brugervenlig platform, hvor du også kan følge andre investorer og endda kopiere deres handler.  Plus500 er urolig brugervenlig og er utrolig udbredt for daytradere, da du handler med CFD’er.

Guide: Find aktietips 2021 + slip for kurtage og gebyrer

Det er altid godt at få gode aktieanbefalinger, da du kan tjene mange penge, hvis du vælger de rigtige aktier. Vi har skrevet hele denne artikel for at hjælpe dig med finde gode aktier til dine aktieportefølje. 

Det er vigtigt, at du køber dine aktier på en handelsplatform, hvor du slipper for at betale kurtage og gebyrer. Hver eneste gang du betaler kurtage, kunne du i stedet have købt flere aktier. Over mange år kommer det til at gøre en kæmpe forskel for din økonomi.

Derfor anbefaler vi, at du køber aktier på en platform uden kurtage og gebyr. Derfor bør du få en konto hos eToro.

Trin 1: Vælg en platform med aktietips

Selvom du altid er velkommen til at kigge på vores aktieanbefalinger, som vi opdaterer hver eneste måned. Så kan du gå skriftet videre og tilmelde dig på en handelsplatform, hvor du får aktieanbefalinger.

Det er noget, som flere handelsplatforme er begyndt at tilbyde, men på dette område er eToro de fleste handelsplatforme overlegent. eToro er den største sociale tradingplatform. Det betyder, at du kan få gode råd af andre investorer, som laver længere analyser af de aktier, som de selv investerer i.

data-src=https://mininvestering.dk/wp-content/uploads/2020/04/eToro_logo_logotype2.png

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Vi Anbefaler eToro

VORES BEDØMMELSE

Vores bedømmelse er baseret på mange måneders brug af eToro. Vi har afprøvet alle deres funktioner. Vores karakter er givet på baggrund af brugervenlighed og pris.

 • BRUGERVENLIG PLATFORM
 • INGEN KURTAGE PÅ AKTIER
 • MINDSTEBELØB
  200 USD

Populært handelsplatform hvor du kan handle med aktier, kryptovalutaer, råvarer, valutaer, ETF’er og indeks. Du betaler 0 kr. i kurtage på aktier.

CFD’er er komplekse instrumenter og medfører en høj risiko for at miste penge hurtigt på grund af gearing. 67% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at løbe den store risiko for at miste dine penge.

Trin 2 - Indsæt penge (så du kan få aktietips)

Du

Hvis du allerede har indsat penge på din eToro konto, så er du klar til at købe aktier på din mobil. Ellers klikker du i venstre nederste hjørne, hvor der står “Indbetal penge.”

Du kan overføre penge med betalingskort, PayPal eller bankoverførsel.

Du skal som min. overføre 200$ med betalingskort/PayPal og 500$ for bankoverførsel.

Herefter er du klar til at finde gode aktietips eller købe vores aktieanbefalinger – helt uden at betale kurtage eller gebyrer.

Trin 3 - Sådan køber du en aktie

Lad os sige at du vil købe en af de aktier, som vi anbefaler til din langsigtede aktiestrategi. Her vil jeg vælge Apple aktier, da alt tyder på, at de bliver ved med at stige i værdi.

Køb

For at købe Apple aktier søger du blot efter dem og herefter kan du klikke på “Handl.”

Nu vælger du, hvor mange penge du gerne vil købe Apple aktier for.

Til sidst klikker du på “Indstil ordre.” Hvis markedet er åbent, ejer du nu Apple aktier. 

Bedste aktier 2021

Der er et kæmpe udvalg af gode aktier, som du kan investere i. For at gøre det mere simpelt for dig har vi samlet alle vores aktieanbefalinger i afsnit. På den måde kan du lettere finde de aktier, som du er på udkig efter. 

Vi har delt dem op i følgende kategorier:

 • Amerikanske aktier
 • Svenske aktier
 • Tyske aktier
 • Defensive aktier
 • udbytteaktier
 • Impact aktier

I hver kategori får du en kort forklaring på, hvilke aktier der tilhører denne kategori. Herefter deler vi vores bedste aktier for kategorien. Du kan desuden finde et direkte link til alle aktierne, så du let kan investere i dem.

Amerikanske aktier

Der er mange gode amerikanske aktier, som er, hvad jeg vil kalde globale aktier. Jeg elsker denne type amerikanske aktier, da de har et kæmpe vækstpotentielle fremfor en virksomhed, som kun sælger til sit lokale område.

Der er også flere amerikanske aktier, som bliver set som defensive aktier, fordi de kan stå i mod en økonomiske krise.

Der er langt flere amerikanske aktier, end dem jeg nævner herunder, som jeg kan anbefale, men det vil gøre listen alt for lang. Du kan købe alle amerikanske aktier hos eToro uden at betale kurtage.  Du kan læse vores artikel om amerikanske aktier.

Apple aktier

Apple aktier er en af de bedste investeringer, du kan foretage dig i følge Warren Buffett. Han siger, at hvis han ikke ved, hvad han skal investere i, så investerer han i Apple Aktier.

I dag benytter de fleste Apple produkter. Jeg kan godt lide dem, fordi de har en kæmpe kassebeholdning, og de kan overleve økonomiske kriser. Læs mere her.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Logo

Google aktier

For at købe Google aktier, skal du købe Alphabet aktier. Før i tiden købte du Google aktier, men de har i dag oprettet et holdingeselskab.

Det er muligt, at det skyldes skattemæssige forhold, men deres offentlige begrundelse er, at Google er deres søgemaskine, og i dag er de meget mere end det.

Alphabet aktier er en god investering, fordi de hele tiden tester grænserne for, hvad man kan tjene penge på. Jeg har svært ved at se en verden uden Alphabet aktier. Læs mere her.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Alphabet
Amazon

Amazon Aktier

Alle kender til Amazon, da det er verdens største handelsplads. Amazon aktier var den helt store vinder, som kom ud af Dotcom krisen. I dag er skaberen Jeff Bezos den rigeste mand i verden.

I USA har de kæmpe succes, og de udvider hele tiden til nye markeder. Kursen på Amazon aktier er steget markant de sidste 10 år, men mange mener stadigvæk, at det vil fortsætte.

De har stadigvæk kæmpe vækstpotentielle, da de ikke har så meget vækst uden for USA. Læs mere her.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Coinbase gik på børsen 14. april 2021, og det er der rigtig mange, som har ventet spændt på. Det skyldes, at det er en historisk børsnotering, da det er den første kryptovalutabørs, som er blevet børsnoteret.

Den oplevede et mindre fald de første par uger efter sin børsnotering, men de fleste regner med, at det vil være en af fremtidens helt hotte aktier. 

Et stærkt argument for at investere i Coinbase aktier er, at hvis du vil tjene penge på et gold rush, så er det bedre at sælge skovle end at grave efter guld. Med Coinbase kan du være ligeglad med, hvad der sker med Bitcoins pris. Du går op i handelsvolumen, så dine aktier bliver mere værd. 

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Danske aktier

Det er klart, at vi herhjemme har en forkærlighed for vores egne aktier. Det første, man får at vide, når man investerer i aktier er, at man skal holde sig til noget,  som man kender. Derfor er det ofte langt lettere at købe danske aktier, da du allerede kender noget til virksomhederne. 

Selv på det danske marked er der mange virksomheder at vælge i mellem, så her vil vi give dig nogle af de bedste, du kan købe i august 2021.

Læs vores artikel om danske aktier.

Køb

SAS aktier

Nu kommer der igen gang i rejsebranchen, og derfor er der mange, som allerede har investeret i SAS aktier.

De klarede sig i gennem krisen, da de blandt andet fik noget hjælp af staten, men generelt har de klaret sig fornuftigt.

Mange regner med, at de kommer til at tjene mange penge, da alle skal ud at rejse efter at have misset sidste års sommerferie.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Novo Nordisk aktier

Novo Nordisk har altid været en af danskernes foretrukne aktier. Det er en solid udbytteaktier, som ikke giver det kæmpe udbytte, men du kan være sikker på, at det kommer.

Novo Nordisk var ikke med i kampen om at opfinde en vaccine, men til gengæld står de fortsat stærk på alle områder.

Selv i kriser skal folk have deres medicin, og derfor vil Novo Nordisk altid være en god investering. 

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Novo

Svenske aktier anbefaling

Der er mange store internationale svenske aktier, som du kan investere i. Svenske aktier minder meget om danske aktier, men ofte har de nogle langt større virksomheder, og derfor er svenske aktier gode investeringer.

Her får du nogle af mine aktie anbefalinger, hvis du vil eje nogle internationale svenske aktier.

Læs vores artikel om svenske aktier.

Det er ikke mange år siden, at Volvo oplevede store økonomiske problemer pga. Finanskrisen. Deres aktie styrtdykkede til kurs 40. 

I dag har de genfundet deres styrke, og mange er begyndt at tilføje dem til deres aktieportefølje. 

For at investere i Volvo skal du overveje fremtiden for bilindustrien. Kommer de med på bølgen af fremtidens transportmidler? Hvis ja, bør du klart købe Volvo aktier.

Læs mere om Volvo aktier.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

data-src=https://mininvestering.dk/wp-content/uploads/2020/06/astrazeneca-logo.png

AstraZeneca aktier

AstraZeneca aktier er et svensk-engelske virksomhed. Derfor kan du købe AstraZeneca aktier på børser i begge lande. De arbejder pt. på en vaccine mod CoVid-19

De minder meget om vores egne Novo Nordisk, og de arbejder bl.a. på medicin inden for kræftforskning. 

Jeg kan godt lide medicinalvirksomheder, da de har kæmpe udviklingspotentielle, og det er en branche, som hele tiden vokser. Du kan også overveje Moderna aktier.

AstraZeneca aktier er en god investering. Læs mere her.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Tyske aktier

Når  det kommer til tyske aktier, er det især dem i det tyske markedsindeks DAX, som alle kigger på. Her finder du nogle af de stærkeste tyske aktier, ja for hele Europa.

Hvis du tror på europæiske aktier, så kommer du ikke udenom at tilføje tyske aktier til din portefølje, da Tyskland er grundstenen i EU’s økonomi. De har utallige kendte brands, som er kendte i hele verden. Jeg er vild med tyske aktier, som har et stort marked i både Europa og hele verden.

Tyske aktier er kendt for at have en mere konservativ strategi end amerikanske aktier, så de kan give din portefølje noget stabilitet.

Læs vores artikel om tyske aktier.

Siemens aktier

Alle danskere kender Siemens for deres kvalitetsprodukter, hvilket gør Simens aktier alle pengene værd.

De er især kendt for at producere hårde hvidevarer. Men i dag producerer de mange forskellige produkter.

Flere underafdelinger er vokset sig så store, at de løbende er blevet egne virksomheder. Hver gang det sker, gavner det også dine Siemens aktier. Læs mere her.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Siemens

Logo

BMW Aktier

Hvis du skal have en bilproducent i din portefølje, så er BMW aktier et godt bud.

De er kendt for at skabe kvalitet, og de udvider konstant deres markedsandele. Både gennem opkøb og ved at producere nye modeller, bla. elbiler.

BMW aktier kunne meget vel blive den helt store vinder over de næste 20-30 år i bilbranchen. Læs mere her.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Defensive aktier

Defensive aktier er navnet på ikke volatile aktier. Det er den slags aktier, som er gode at have i økonomiske kriser.

Vores defensive aktier er baseret på en tidshorisont på over 10 år. Det er sunde virksomheder, hvor du ikke kan forvente eksplosiv vækst. Men til gengæld kan du regne med at alle disse virksomheder eksisterer den dag, du går på pension.

Læs vores artikel om defensive aktier.

Coca Cola aktier

Alle kender til Coca Cola, som i mange år har været en del af vores liv.

Op gennem 2010’erne har der været større fokus på at leve sundt, og det har presset Coca Cola. I sidste ende har det betydet, at de er begyndt at opkøbe en række virksomheder og sprede sig ind i andre læskedrikke og vand.

Coca Cola akiter giver også et fint årligt udbytte. Læs mere her.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Coca

Udbytteaktier

Udbytteaktier er en populær aktiestrategi, hvor du får et udbytte pr. aktie. Udbytteaktier udnytter på mange måder strategien for defensive aktier, da der er tale om relative stabile aktier. Jeg kan godt lide princippet i dem, fordi når jeg ejer en aktie, er det rart at få min andel af overskuddet.

Samsung aktier

Samsung aktier er en god investering, fordi de er et kæmpe teknologifirma. I forbrugerens øjne er de kendt for mobiltelefoner og fjernsyn, og de er også den største konkurrent til Apples iPhone.

Jeg kan godt lide Samsung aktier, da de giver mange af de samme fordele som Apple aktier, men de giver dobbelt så meget i udbytte. Læs mere her.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Logo

Logo

Microsoft aktier

Microsoft aktier har været en god udbytteaktie i mange år. De fleste kender historien bag Microsoft, som blev stiftet af Bill Gates og Paul Allen.

De er ikke kendt for at give et højt udbytte, men du kan være sikker på, at de udbetaler det i fremtiden, da de har fokus på vækst.

Siden Bill Gates dagene har de fortsat kæmpe fokus på at tjene penge, og det er rart med den slags virksomheder for dig som aktionær. Derfor er Microsoft aktier en god investering. Læs mere her.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Impact investering

Med impact investering vil du gerne gøre verden til et bedre sted gennem dine aktier. Da vi lever i en kapitalistisk økonomi, så vil det være virksomheder,  som er skyld i både en værre og bedre verden. Med impact investering finder du aktier, som er med til at gøre verden til et bedre sted. 

Tesla aktier

Tesla var ikke de første, der skabte en elbil, men de har helt klart været skyld i, at elbiler er blevet noget, som alle snakker om.

I dag producerer alle bilfirmaer elbiler. Tesla store fordel er, at de også har SuperCharging stationer i hele verden, og mange mener, at det i sig selv kan blive deres fremtiden. Derfor er Tesla aktier en god investering.  Læs mere her.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Logo

Siemens

Siemens Gamesa aktier

Vedvarende energi er et spændende investeringsområde. Danskere er kendte for at investere i Vestas, da de har været vores store klimahelte i mange år. Her vil jeg gerne slå et slag for deres konkurrent Siemens Gamesa.

Udefra virker det til, at de driver en sundere virksomhed end Vestas, og jeg tror, at vi på langt sigt kommer til at se dem være den mest markante aktør på markedet.

Herudover udbetaler du også et mindre udbytte på under 1%. Det er ikke meget, men som aktien kommer til at stige, så vil de sikkert også give mere i udbytte. Læs mere her.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Sådan finder du gode aktier

Vi får tit spørgsmål om, hvordan vi finder gode aktieanbefalinger. Det er vigtigt at påpege, at vi er ikke finansielle eksperter. Vores aktieanbefalinger er aktier, som vi kan lide, og som vi regner med stiger i fremtiden. Vi holder altid et vågent øje med medierne, fordi hvis du vil vide noget om aktier, skal du vide, hvad der foregår i verden.

Herudover er det også en god idé at holde øje med de virksomheder, som du gerne vil investere i. Hvis du er på udkig efter aktier med fokus på langt sigt, så skal du vælge virksomheder, hvor du tror på virksomhedens vision for fremtiden. Det er grunden til, at vi ser, at Tesla aktier er så populære blandt mange investorer. De regner med, at Elon Musk vinder fremtiden om elbilen. 

Med vores aktieliste har vi holdt øje med:

 • Nyhederne
 • Årsregnskaber
 • Interviews med direktører
 • Virksomhedsanalyser

Du kan vælge at gøre alle disse ting selv, eller du kan holde øje med vores aktieanbefalinger, som bliver opdateret hver måned.

Aktietips for begyndere

Vi har allerede nævnt nogle af de metoder, som man kan bruge for at finde gode aktier selv. Warren Buffett er kendt for at læse mange årsregnskaber hvert år for at finde ud af, hvor de gode aktier er henne. Som nybegynder vil du næppe vide, hvad du skal kigge efter, når du leder efter gode aktier. Derfor vil vi anbefale en mere simpel løsning til dig i starten.

 • Investér i virksomheder som du har kendskab til
 • Sig ja tak til medarbejderaktier
 • Tænk på virksomhed med langsigtet fokus
 • Kig på din aktieportefølje en gang om året

Ideen med disse råd er, at det er nogle, som alle kan komme i gang med. Hvis du arbejder for en virksomhed, som er på børsen, kan de være gode at investere i, da du allerede har et indgående kendskab til dem. Hvis du gerne vil investere i dem, bør du høre om mulighederne for medarbejderaktier.

Selv Warren Buffett siger, at det er svært at vide, hvad der sker om 1 år, og i stedet fokuserer han på den lange bane. Det betyder, at selv Warren Buffett tager fejl i nogle investeringer, og det vil du også gøre. Som ny vil jeg anbefale, at du køber aktier i nogle virksomheder, som du tror på over tid. Her bør du så kigge på dem en gang om året. Jeg anbefaler ikke oftere, da du ofte vil være styret af, hvad der lige sker i pressen. Alt dette er støj, og du skal i stedet finde ud af, om du fortsat tror på virksomheden.

Disse metoder er nogle, som vi gennemgår mere i dybden i vores indlæg om aktier for begyndere.

Bedste aktieplatforme for begyndere

Hvis du lige er begyndt at købe aktier, så bør du finde en aktieplatform, som er ufattelig brugervenlig. Du har ikke brug for, at du kan foretage tekniske analyser, da du i første omgang har brug for noget simpelt. Derfor bør du gå efter brugervenlighed og lave gebyr. Her bør du vælge følgende platforme:

 1. eToro – Ingen kurtage og du ejer de aktier, som du køber på platformen.
 2. Plus500
 3. Capital.com
 4. Libertex

Det er nogle af de mest brugervenlige aktieplatforme der findes. EToro er kendt for at tilbyde aktiehandel til 0% i kurtage. Den har et brugervenligt interface, og derfor starter mange på denne handelsplatform. 

Plus500 handler du med CFD’er. Det er en smule teknisk for en nybegynder, men det er en god og brugervenlig platform, og det er let at både købe og sælge på den.

Aktietips for daytradere

Hvis du allerede er daytrader, eller hvis du har overvejet at blive det, så er det klart, at dit fokus er anderledes end den langsigtede investor. Det betyder ikke, at der ikke er gode aktietips derude, men det vil være umuligt at have dem i dette indlæg, da vi ville skulle skifte dem på dagligt basis. Men der er gode aktietips til daytradere, som gerne vil investere i aktier.

 • Hold øje med nyhederne
 • Undersøg hvornår virksomheder betaler udbytte
 • Undersøg hvornår virksomheders årsregnskab kommer

Med disse tre aktietips til daytradere kan du både shorte eller købe aktier. Hvis du tror, at der kommer et positivt regnskab, så vil du købe aktien eller en option på den. Du kan shorte aktien, hvis du regner med, at de får en dårlig dag på markedet.

Hvis du ikke er sikker på, hvad daytrading er, kan du læse vores indlæg om daytrading.

Aktieplatforme til daytrading

Som daytrader har du andre behov end aktieinvestorer, som køber for at holde på en aktie i flere år. Du vil have hurtig adgang til både at købe og sælge aktier. Herudover er det vigtigt for dig, at du kan opsætte stop loss funktioner. Det er også en god idé at benytte teknisk analyse, da de giver dig en kæmpe fordel inden for daytrading. 

Følgende aktieplatforme er gode til daytrading:.

 1. eToro
 2. Plus500
 3. Libertex
 4. Capital.com
 5. SaxoTraderGo

Disse handelsplatforme er valgt, fordi du har adgang til CFD-handel, som gør det let at både købe og sælge aktier med gearing. Når det kommer til daytrading og CFD, så betyder at sælge, at du shorter aktien, så der er ikke tale om, at du behøver købe aktien og sælge den igen. I stedet åbner du en position i en aktie, så du hurtigt kan handle med den. 

eToro er den bedste all around aktieplatform, for du har både mulighed for at købe aktier med fokus på den lange bane, men du har også mulighed for at købe aktier som CFD’er. Herunder lave teknisk analyse af dine aktier. Andre kan kopiere dine handler, så du kan tjene penge på, at andre følger dine råd. Det er en unik mulighed for alle inden for daytrading.

Plus500 er en god handelsplatform til daytrading, da du kun kan handle med CFD’er, og du har adgang til teknisk analyse med det samme, at du logger ind på din konto.

SaxoTraderGo er Saxo Banks professionelle handelsplatform. Du skal godkendes, før du må handle med CFD’er. Her har du mulighed for at foretage teknisk analyse, og de indberetter automatisk til SKAT.

Aktietips for langsigtede investorer

For en langsigtet investor handler det om at finde aktier, som også er der om 5-15 år. Vi lever i en tid, hvor teknologisk udvikling gør, at der er mange ting, som går ufatteligt stærkt, og derfor skal man tænke sig godt om, inden man vælger aktier, som også findes om 10 år.

Det er klart, at du kan ikke bare købe nogle aktier og så aldrig kigge på dem igen. Det er altid smart at opsætte nogle regler for, hvor ofte du kigger på dine aktier. Et godt min. er, når deres årsregnskab kommer ud, da du her har mulighed for at læse, hvad de selv mener er udfordringer i fremtiden.

Som langsigtet investor skal du have fokus på, hvad der sker i fremtiden. Det betyder ikke, at du skal kende fremtiden, men du skal vælge virksomheder, som virker til at opstille sig, hvis de oplever problemer i fremtiden.

Vi vil anbefale følgende aktietips til den langsigtede investor:

 • Overvej brancher hvor teknologi spiller en mindre rolle
 • Læs årsregnskaber
 • Hold øje med nyhederne med fokus på trends i markedet
 • Opsæt regler for hvornår du sælger en aktie
 • Læs Benjamin Grahams bog “The Intelligent Investor”

En fejl, mange begår, når det kommer til at tjene penge på aktier som langsigtet investor, er, at de sælger deres aktier, når der kommer en krise. Warren Buffett har udtalt flere gange, at han ikke tror på, at man kan vælge det perfekte tidspunkt til at købe eller sælge. Du bør derfor have nogle klare regler for, hvorfor du sælger dine aktier. Undgå at være styret af følelser og panik, da det kan ende med at koste dig mange penge, hvis du altid køber dyrt og sælger billigt. For langsigtede investorer vil jeg anbefale, at du læser vores indlæg om udbytte aktier.

Bedste aktieplatforme til den langsigtet investor

For en langsigtet investor handler det ikke om at have adgang til fancy teknisk analyse. Din analyse er baseret på, hvad du ser af trends i fremtiden. Derfor er det vigtigste at spare penge på dine handler, når du køber og sælger dine aktier. Så gebyr er det vigtigste og herefter brugervenlighed. Desuden er det rart med en platform, hvor du kan få gode aktietips af andre.

Dette er de bedste aktieplatforme for den langsigtet investor:

 1. eToro
 2. SaxoInvestor
 3. Plus500
 4. Capital.com

På eToro slipper du for at betale kurtage, når du køber og sælger aktier. Desuden betaler du intet depotgebyr, som du gør i din bank. Plus500, Capital.com og Libertexhar ingen kurtage, da du handler med CFD’er. 

data-src=https://mininvestering.dk/wp-content/uploads/2020/04/eToro_logo_logotype2.png

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Vi Anbefaler eToro

VORES BEDØMMELSE

Vores bedømmelse er baseret på mange måneders brug af eToro. Vi har afprøvet alle deres funktioner. Vores karakter er givet på baggrund af brugervenlighed og pris.

 • BRUGERVENLIG PLATFORM
 • INGEN KURTAGE PÅ AKTIER
 • MINDSTEBELØB
  200 USD

Populært handelsplatform hvor du kan handle med aktier, kryptovalutaer, råvarer, valutaer, ETF’er og indeks. Du betaler 0 kr. i kurtage på aktier.

CFD’er er komplekse instrumenter og medfører en høj risiko for at miste penge hurtigt på grund af gearing. 67% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at løbe den store risiko for at miste dine penge.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvordan finder jeg gode aktieanbefalinger?

Start altid med at have en aktiestrategi så kan du bedre vurdere konkrete aktieanbefalinger.

Hvor finder jeg gode aktieanbefalinger?

Hvordan ved jeg, om jeg får gode aktietips 2021?

Alle tror altid på deres egne aktietips. Derfor er det i sidste ende dit ansvar at finde ud af, hvorfor og hvordan du investerer i aktier.

Aktier eller aktieindeks?

Begge dele kan være gode investeringer. Det er normalt, at mange investerer i begge dele. 

Hvordan ved jeg, hvilke aktier der er bedst at købe?

Der er aldrig nogen garanti for, at du køber de bedste aktier. Det er grunden til, at vi løbende opdaterer vores aktietips, så du kan vælge dem, som passer ind i din portefølje.

Hvordan køber jeg de bedste aktier lige nu?

Vi kan anbefale, at du læser vores indlæg om gode aktier for 2021. Herudover skal du lave dit forarbejde, da du i sidste ende er ansvarlig overfor dine egne investeringer.

[Se Aktietips for 2021 her]

Hvor er det bedst at købe aktier for en nybegynder?

Der er mange gode handelsplatforme i dag. Vi anbefaler, at du benytter eToro, da du betaler 0 kr. i kurtage og de har et brugervenlig interface.

Reach out

Find us at the office

Ortlip- Vogeli street no. 79, 95103 Basseterre, Saint Kitts and Nevis

Give us a ring

Catharine Epson
+17 650 778 112
Mon - Fri, 11:00-22:00

Contact us